måndag 29 augusti 2011

Tänk att den snart är borta

Dagen har bestått utav att trycka i mig vattenmelon, googla runt på "huskurer" för att få igång förlossningen (tror dock inte på sånt, men kul att läsa) och svarat på sms och telefonsamtal från nyfikna människor som undrar om han är på väg. Men nej, ingen bebis här inte, som ni kanske ser. Tänk att magen snart är borta, jisses så konstigt det kommer kännas!

3 kommentarer:

  1. Sv; Haha. Jag kände att jag liksom bara var tvungen att försöka göra mig liiite fin. Nä, det känns inte så. Även om man vet i huvudet att det faktiskt inte ens är dags än. Granntanten frågade mig i hissen idag "Ingen bebis än?". NEJ, SER DET UT SOM DET?! DET ÄR INTE ENS DAGS ÄN!

    Börjar nästan få lite ångest över hur mycket jag faktiskt kommer att sakna den ändå. Ingen bryr sig om hur man ser ut, alla kollar på magen liksom.

    SvaraRadera
  2. Sv;
    Exakt, men det är inte sådär jätteroligt att leva fet och ful. Känner mig otroligt lurad av alla "knep" för att få igång det också. Misstänker att en man kommit på hela konceptet. Jag menar, baka, städa, ha sex, motionera, dricka vidrigt bladavkok. Känns ju som ett manligt påhitt.
    Får man fråga vem du ska ha med på förlossningen?

    SvaraRadera
  3. Sv;
    Mamma låter tryggt och skönt. Har du skrivit något förlossningsbrev? Jag fattar inte vad som ska skrivas i det. Börjar få ångest inför hela den där skiten nu.

    SvaraRadera