torsdag 25 augusti 2011

Klick


Sitter nerborrad i soffan med te-koppen på magen och datorn i knät. Klickar hem såna där saker man bara måste ha men inte riktigt vill köpa till sig själv. Jag vill ju i och för sig inte köpa något till mig själv då jag får dåligt samvete gentemot min lille knodd, men som mamma sa igår "Vissa saker bara måste man ha för att kunna leva, och du förtjänar också saker Sara." Klok kvinna min mamma!

2 kommentarer:

  1. Sv;

    Exakt, vi ska leva i typ 90 år. Det finns 70 år kvar att göra allt det där man bara "måste" göra.
    Tänk de som väljer att skaffa barn vid 40+, hur kul är det för barnen sen? (Okej, min pappa var faktiskt 40 när jag kom, men nu hinner ju han uppleva sina barnbarn eftersom jag var så klok och skaffade honom det i ung ålder).

    Ja det hade onekligen varit roligt då du verkar ha lite vett i huvudet. Är du i uppsala någonting öht? Vart bodde du? Varför flyttade du? (ursäkta om det låter som ett förhör, haha)

    SvaraRadera
  2. Sv;

    Jag förstår vad du menar, det är så skönt att bara kunna byta stad. Jag gjorde samma sak hit till Uppsala, från Skövde. Bara få bo någonstans där ingen dömer dig för vem du är, då ingen känner dig liksom. Nä inga sådana intriger för mig, har liksom tröttnat på att göra vänner som ändå inte är speciellt äkta.

    SvaraRadera