fredag 19 augusti 2011



Bland det första jag sa när vi bestämde oss för att behålla barnet var "Hoppas jag inte får några bristningar". Fram till v35 klarade jag magen, sen sa det pang och fler och fler syns varje dag. Ytligt? Säg en kvinna som blir glad över bristningar. Men tydligen så går det i släkten så det är bara att leva med det, jag undrar bara hur grotesk jag kommer bli sen efter alltihopa.

Idag är det barnmorskan som gäller igen. Håll tummarna för oss!

3 kommentarer:

  1. Om du vill ha tröst kan jag bara tala om för dig att jag inte haft en enda jävla bristning tills för kanske 2 veckor sedan.

    Du ska se min rumpa (besparar dig nog det dock). Det är massa småbristningar överallt som bara exploderat. Ser ut som någon tagit en liten fruktkniv/pinne och huggit mig över hela bakvagnen :-(

    Addera även ett groteskt piercinghål vid naveln och antydan till bristning vid sidan av magen.. Tänk dessutom så mycket mer deformerad man antagligen kommer bli av dessa resterande dagar som kossa.. :-)

    SvaraRadera
  2. Finns lösningar för det sedan. Jag har precis påbörjat en behandling mot de bristningar jag fick under mina graviditeter :)

    SvaraRadera
  3. du kan slippa bristnigar genom att smörja in magen med kokosolja, det hjälper! :)

    SvaraRadera