fredag 19 augusti 2011

Kom för en liten stund sen hem från barnmorskan. Vad sa hon då? Inget är fel på mig, jag har så bra blodvärden man kan ha och mitt blodtryck är åter bra igen. Det är väl bra men det förklarar inte hjärtrusningarna och andningssvårigheterna jag har. Hennes svar på det? "Jag vet inte, du kanske ska gå till husläkaren?" Så börjas det, proceduren där man blir runtskickad för ingen har något svar. Nej då sitter jag hellre här med lite hjärtrusningar och inväntar lillskiten.

4 kommentarer:

  1. Sv; Jag har också tänkt så om bakdelen, men hur snygg kommer man vara i bikini sen liksom.

    http://thebestfeeling.blogg.se/images/2011/ckel-mage_127019623.jpg

    Jag dör. Jag menar, okej, det är helt fantastiskt att faktiskt KUNNA bli gravid, många betalar massor för att inseminera sig, försöker tänka så. Men alltså jag vill inte bli en zebra för det. Zebra med hängbuk. Har du funderat på någon typ Bellybandit efteråt?

    SvaraRadera
  2. Sv;

    Jag funderar på precis samma sak. Det måste vara hemskt. Ja, röda bristningar ska ju vara de hormonella och går inte göra något åt, köpte en kräm att smörja in magen med, mest för att det är mysigt och sådär, men hur ofta kommer man ihåg att smörja in den liksom.

    Jag längtar efter barnvagnspromenader och få banta, haha. Denna bilden brukar jag kika på när spegeln verkar missvisa mitt utseende.. Känns skönt. Lite elakt, men mest skönt. Kanske funkar lite för dig också.

    http://user.tninet.se/~vlt942v/magen1.jpg

    SvaraRadera
  3. Sv;

    Min startvikt var 56, nu väger jag också 74 (fast det säger jag inte till någon). Sammanträffande! De säger ju att ens graviditet brukar likna mammans, 30 kilo är en hel del. Min mamma gick upp 7 och ner 18. Det hade varit något att efterlikna :-(. Tänk dig ifall vågen visar en 8 till att börja med. Usch, hemska tanke.

    Har man tur rinner ju kilona av en vid amning. Annars får man bara hitta någon desperat snubbe som betalar lite rekonstruktiv kirurgi för ett utlovat BJ. Jag är inte helt obekant med tanken!

    SvaraRadera
  4. Sv; Allt jag kan säga är att du inte är ensam om att våndas i alla fall. Only time will tell hur man kommer se ut. Skönt att i alla fall ha höst och vinter på sig att komma till rätta med sig själv!

    SvaraRadera