måndag 19 december 2011

Springer omkring i min sparkdräkt och myser med min katt som blivit gigantisk under dessa sex veckor jag varit borta. Extremt mycket päls plus lite för mycket mat utav min kära mor har fått henne att bli ja fet. Nu när hennes mamma är hemma ska det bli ändring på det! Motion är vad hon ska få! Jag ska hoppa i snön med henne har jag bestämt.

Imorgn åker vi förmodligen och hälsar på fina Kajsa och Harry i Uppsala. Så kul med vänner som har barn i Miliams ålder! Imorgon kommer även älskade och saknade T hit. 

Hanna; Lägg dig i! Jag tycker bara det är kul att diskutera, eller vad man nu ska kalla det! Jag håller helt och hållet med om att kvinnan borde få lite mer uppmärksamhet eftersom det faktiskt är vi som lånar ut vår kropp till detta. Men en sak jag tänkte på när jag var gravid det var alla fördomar alla hade mot papporna, i detta fallet T. När dom insåg att jag var gravid (syntes inte så speciellt mycket på mig förrän i slutet) sa de flesta 'Jaha och pappan är inte delaktig antar jag?', mitt svar var alltid kort och gott 'Jo men vi är inte tillsammans, allt kommer lösa sig sen.', då högg samtliga emot med 'Tro det du.' Folk jag aldrig träffat i mitt liv ställde sig och predikade om hur just unga pappor är. Detta fenomen som inte tar ansvar alls och bara är ute och super samtidigt som han försöker hitta nästa ragg att sätta på. Detta gjorde mig i många fall riktigt förbannad och jag tror att om dom skrev mer om 'unga pappor' skulle det inte bli så. Om man gjorde omvärlden mer medvetna om att de finns dom som faktiskt tar sitt ansvar. Och vad jag förstått är det väldigt många som gör det?

Tiger; Hur länge är du i Varberg? Vi kommer hem 28 december igen!

3 kommentarer:

  1. Ah, fan med! Då sticker jag ju tillbaka till Kalmar igen, eller har inte direkt bestämt när än men någongång i de dagarna!

    Får unna mig med din fina blogg sålänge, medger gärna att den ger mig fin kvällsunderhållning!

    SvaraRadera
  2. Ett litet tips till dig som delvis bor i Varberg. Vinn en fotografering till dig och ditt fina barn. Kolla bangfoto.se där finns en länk.

    SvaraRadera
  3. Det är ju bara knasigt! Folk ska aldrig lägga in sina åsikter när det handlar om relationer eftersom det är mellan de som har relationen & ingen annan. Blir jätteupprörd när folk ska börja predika om sådant!

    Bäst koll har man nog faktiskt själv.

    SvaraRadera