torsdag 15 december 2011

Dagarna går förbi lite fortare än vad jag hade hoppats på och ångesten övera tt åka till mamma gör sig påmind. En vecka utav stress stress stress väntar oss. Tisdag-åker vi, onsdag-tandläkaren, torsdag-bvc och vaccination, fredag-storebror och hans gravida sambo kommer, lördag-julafton, söndag-lillajulafton med morfar, måndag-packa, tisdag-shoppa med svägerskan och sedan julfirande hos pappa, onsdag-tillbaka hit. Jag.orkar.inte!

Miliam växer i alla fall som han ska, han sover och äter som han ska också. Att vara mamma är inte svårt alls när man har en bebis som Miliam. Han går upp vid 10-11, äter leker och är vaken någon timme. Sedan börjar han gnälla lite, vi lägger honom i vagnen och han somnar på en halv sekund. Han sover inte på mage längre utan på sidan. Han sover 1-2h sedan är det dags för mat, lek och mys igen. Han är uppe till 3-4 och sover sedan någon timme. Han vill gå och lägga sig vid 7-8 och sover sedan hela natten. När han börjar gnälla lägger vi honom i sängen, säger godnatt och sedan får han ligga där ensam. Börjar han gråta går vi dit och visar att vi finns men oftast behövs inte det. Han pratar och skrattar en stund sedan somnar han oftast helt och hållet själv.

Det är okej att skryta.

1 kommentar:

  1. Jag vet fakiskt inte. Vi har förut hållt den åt honom och tryckt in den i munnen på honom. Sen tror jag att han fattade själv. Han har händerna i munnen jämt, nu är 3 hörntänder på g samtidigt. Han har så ont/febrig så vi fått ge suppar flera nätter nu för att han ska kunna somna. Händerna börjar bli nariga, så han fattade väl att bitringen var nödvändig förr eller senare. Tror de tar den när de verkligen kliar. Har han också fått tänder? Vi har det bra! hoppas ni har detsamma :) lots of lots of lööööv!

    SvaraRadera